Thursday, May 13, 2010

Hari Ibu


Hari ibu memang istimewa buat semua ibu. Oleh kerana pada hari minggu, anak-anak semua berkumpul di rumah, aku bercadang untuk mengadakan BBQ untuk kami sekeluarga. Lebih-lebih lagi , suamiku baru belikan BBQ set yang sangat canggih itu...huhu. Menu pada hari itu ala-ala 'Western' gitu...hehe, iaitu 'garlic bread', 'homemade mashed potato', 'gravy', 'mix salad', 'fruit salad', dan lain-lain. Pada hari itu juga aku dapat hadiah kejutan dari anak-anak. Terima kasih anak-anakku yang di kasihi atas ingatan itu... (terharu... sob..sob..)

Abah juga tumpang seronok..hehe

3 comments:

Siti Rohana said...

seronoknye..selamat hari ibu utk kak zana....best lah tengok buat bbq tu..erm..kalau kami singgah umah bila2 kite buat bbq boleh?:P)

Suzana Abd Manan said...

Boleh...boleh...bila tu nak singgah? calling...calling tau...hehe

Mrs. Ishamizu said...

Slmt hr ibu kZana..:))

dgr haritu MIL akk meninggal ye..klu ye takziah ye utk akak sekeluarga..