Thursday, June 04, 2009

Ilham


Aku sekeluarga baru saja pulang dari bercuti di Ilham Beach Resort yang terletak di Port Dickson, Negeri Sembilan. Resort yang berkonsepkan seni bina Melayu, ini sungguh selesa untuk percutian keluarga. Aku membawa bersama ibu mertuaku bercuti bersama. 'Appartment' yang ditempah betul-betul mengadap kolam renang. Apa lagi kami pun tidak sabar-sabar lagi untuk terjun dan berenang ke dalamnya. Resort ini juga tidak jauh dari pantai, tetapi anak-anak lebih berminat untuk berenang di kolam renang sahaja berbanding berenang di laut. Aku juga berkesempatan berendam sama...hehe

Ini gambar ibu mertuaku dengan bibiknya

4 comments:

Siti Rohana said...

dah lama x melawat blog ini...terlalu sibuk...huhuhu

btw...seronok nye berendam begitu!

Suzana Abd Manan said...

Ni mesti sibuk dgn aisyah yg tengah ligat tu ye.. memang seronok ct..hehe

Uncle said...

Dulu memang teringin nak pergi Ilham tapi terbabas ke Guoman. Looks nice. Kalau ada gambar lagi, hantarlah..nak tengok. Next trip boleh pergi!

geraugebang said...

Salam kenal.Gerau pun pernah pi sini. Dah lama gak la. Cantikkan, tempat dia. Aprtmen dia pun best. Cuma satu je masalah. Monyet dan lalat.