Thursday, November 05, 2009

Birthday!!

Ni lah Birthday girl hari ini

28 Oktober hari tu, harijadi aku. Apa yang menariknya, pagi-pagi lagi dah dapat 'wish' dari anak murid kemudian diikuti oleh nyanyian suara serak perak anak lelaki bujangku di talian nyanyikan mak dia"Happy Birthday" (telefon dari Poli PD lepas balik surau). Di sekolah pula anak-anak murid kesayangan nyanyikan lagu yang sama dengan dapat banyak hadiah lagi...Wah!!...makin tua, makin 'popular' pulak....hehe (perasan lah tu..) . Manakala sebelah malam pula aku dapat 'surprise cake' dari anak-anak....alhamdulillah. "Sayang anak-anak mak". Itulah ceritanya masa birthday aku hari tu.

Hari ni adalah 'Birthday" anakku Bariyah pulak. Aku bercadang nak buat cake untuk dia. Malam nanti ajak makan-makan kat tempat best-best yang dia suka. Sudah 15 tahun usianya hari ini. Mudah-mudahan jadi anak yang solehah...amin

3 comments:

HalfBlood Princess said...

Happy belated bday, Kzana!! wah byknye dpt hadiah...tu yg best tu jd cikgu kn, hr guru dpt hadiah, bday pon dpt gakk. hehee...

Happy bday jgk utk Bariyah..she's so sweet juz like her mom!;)

P.S comel plak dia dok dlm bonet keta tuh.:D

Suzana Abd Manan said...

Tu lah Izu, memang seronok jadi cikgu ni, hari2 dapat 'wish' dan doa dari anak2 murid. Izu pun cikgu jugak kan, mesti seronok walaupun banyak kerja. Kadang2 penat kerja terubat juga dengan kerenah murid2 ni.

Bariyah nie memang 'pelik' sikit, perkara yg dia paling suka duduk dalam stor bawah tangga..pelik..pelik..hehe

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors