Thursday, February 26, 2009

'Fish Spa'

Hari ini nak cerita sikit pasal "Fish Spa" yang ada di Muar, tidak jauh dari Tangkak. Kebetulan kami sekeluarga ke pasaraya Giant yang terletak di Tanjung Agas, Muar, untuk membeli keperluan dapur. Suami yang dua tiga hari ini tidak sihat kaki nya, berkesempatan merasa rawatan di 'Fish Spa' ini dengan bayaran RM10 untuk 20 minit. Pada mulanya suami kegelian, kerana ikan-ikan yang berasal dari Turki itu mengigit-gigit kakinya. Tapi lama kelamaan ia menjadi seronok pula. Ikan-ikan itu banyak berkumpul di tempat kaki yang sakit .. pelik juga kan...Subhanallah itulah kebesaran Allah..

5 comments:

Siti Rohana said...

wah....actually....ct nye adik ipar ade letak gambar dia pergi fish spa ni.ct cakap ngan fauzan..macam best aje...tapi maca geli pun ada...hehehe

tempat dia tertutup ke akak..ct nak pergi tapi nak bukak2 kaki ni...Aurat..hehehe..so...kalau org lain boleh nampak..tak merasa lah jawab nye..huhuhu

tapi if ada privacy...ct nak sgt cube...sambil2 dukung aisyah tu..hahaha...

Suzana Abd Manan said...

Akak terfikir jugak nak bela ikan tu kat rumah, buat kolam sendiri, so kita boleh bukak bukaan..hehe lagi privacy..

Siti Rohana said...

aah..yer lah kak...boleh bela kat rumah kan...erm..bagus2 tu....wah2..best ni....lepas2 masak tu..pergi duduk2 kat kolam sambil ikan urut2 kan kaki...hehehe...

|Ihsan| said...

klu dah bukak sndri jgn gune ikan camtu. x syok, try gune ikan piranha. mesti ilang trus kaki tu.

Suzana Abd Manan said...

To Ihsan: It's a good idea, makcik bubuh ikan piranah, lepas tu ihsan try dulu, ok...hehe