Wednesday, February 18, 2009

PD

Dalam kesibukkan bersekolah sempat juga nak meng'update' blog kali ini. Kali ni nak cerita sedikit aktiviti hari minggu yang lepas. Kami sekeluarga berkesempatan menziarahi anak bujang kami di PD. Oleh kerana kereta yang 'seven seater' tu dah sampai, dapatlah kami sekeluarga ke pantai PD yang tidak jauh dari Politeknik Mizi. Oleh kerana sudah lama, masing-masing tidak mandi laut, apa lagi, ini lah masanya... Ini ada beberapa keping gambar yang sempat di rakam..

4 comments:

nieja said...

oh sronok dapat bcuti ngan fmly

ummi said...

bestnya..jealous..jealous!

izuan murat said...

Salam kak zana! bestnyer mandi lautt..hehehe...suka tgk picca family akk tuh! so sweet, tah smpi ke tah tdk ktrg ni nk masuk club mommy of five?;D hehee...kak zana bleyla, akk supermommy..!;)

Suzana Abd Manan said...

To Nieja: Memang seronok kalau dapat kumpul sefamily..

To Ummi: Jangan jealous, nanti balik Malaysia, boleh mandi laut puas2, kat Seaham, sejukkk...hehe

To izu: Congrate dapat baby yg cute tu..insyallah ada rezeki nanti boleh join the club ye...hehe