Tuesday, August 25, 2009

Cuti Sekolah


Gembiranya anak-anak bila sekolah cuti...yeaaa!! (maknya pun turut gembira sama)

Cuti sekolah kali ini kena bulan puasa. Apa yang seronok ialah banyak masa untuk mengemas rumah dan menyiapkan projek-projek yang terbengkalai. Tapi yang tak 'best' nya, cuti sekolah ni lah aku kena ambil peperiksaan PTK. Oleh kerana sudah lama tinggalkan 'profesion' ini, kena lah study sikit-sikit...sikit-sikit aje....sebab tiap kali baca, setiap kalilah aku terlelap.... masalah betul...hehe. Tapi kalau baca buku cerita, boleh pulak berjam-jam.

OK lah kalau ada sesiapa yang dah lulus PTK tu, bagi lah tips-tips macamana nak lulus peperiksaan ni tanpa susah payah membaca...hehe (Kalau anak-anak tau maknya malas baca buku...mmm....tentu mereka bising keh..keh)

2 comments:

HalfBlood Princess said...

Akk sowi lmbt wish...i hope u did the best!! insya Allah mst lulus punyer.:D

Suzana Abd Manan said...

Thanks izu. Examnya pun dah lepas. Harap2 lulus, kalau tak, ambil sekali lagi...huhu