Wednesday, August 05, 2009

Sembilan belas Tahun!!

Kesibukan di sekolah dan kesibukan menjaga anak bujangku demam, menghalang aku untuk meng'update' blog ini. Anakku sekarang sudah pulih dari demamnya yang panjang, sehinggakan sebelum ini dia disyaki terkena virus H1N1 yang sedang menular sekarang (minta di jauhkan Allah). Mujurlah setelah membuat pemeriksaan di hospital, dia hanya demam biasa. Minta dijauhkan semua dari terkena virus itu...

Lupakan seketika perkara itu. Apa yang hendak diceritakan kali ini ialah tentang hari ini. Hari ini sebenarnya genaplah Sembilan belas tahun perkahwinan aku dan suami. Fuh!!.....pejam celik, pejam celik, sudah sembilan belas tahun rupanya usia perkahwinan ini. Ketika berkahwin dulu, aku baru berusia 24 tahun iaitu seminggu sebelum hari konvokesyen di Universiti Malaya. Memang seronok sangat masa tu..heheh . Jadi inilah gambar 'faveret' yang dapat di abadikan di sini.. Doakan perkahwinan ini kekal sehingga akhir hayat...insyallah

2 comments:

HalfBlood Princess said...

woo akk cun, cute n sweet n husben akk not bad!! kata hensem kang ada org sblh ni mrh plakk..xpon akk pon mrh sy..kekeke...gurau je kzana..:D

nway, happy 19th anniversary! smg berbahagia sll kak..doa kn sy jgk k...;)

P.S Alhamdulillah ank akk sht.:)

Suzana Abd Manan said...

Thanks Izu, masa dulu2 memang cun...chewah..hehe. Sekarang ni dah masuk 43, paham2 aje lah. Akak doakan izu juga ye;)