Friday, March 06, 2009

Sama Tapi Tak Serupa

Kedua-duanya nampak macam sama... tapi tak serupa. Yang satu untukku dan satu lagi untuk 'dia'. Nombor itu adalah tarikh 'keramat' untuk kami berdua.. hehe

Ini gambarnya...atas permintaan Izu.. sorry lah gambar diambil waktu malam, tak berapa terang.

7 comments:

izuan murat said...

wah k zana..bestnye no plat pon sama...dpn je lain..klu sama kang susah plak ye tak? hehee..ala, gambo keseluruhannye tade ke??:D

Suzana Abd Manan said...

Tu dia gambarnya Izu.. sorry lah gambar tak berapa clear.:)

izuan murat said...

Isk bestnye k zana!! mst bley gilir2 drive kn? hehe..klu izu, dlm seminggu 4 hari izu bwk merc laa..sporty gituu..hihiii. tq kasik tgk eh!

ummi said...

salam Kak zana,

alhamdulillah, semua nampaknya dah settle...

Suzana Abd Manan said...

Thanks ummi, buat masa ni kira dah settle lah...alhamdulillah.

|Ihsan| said...

fuyoh... lawa tu.

Suzana Abd Manan said...

To Ihsan: bila nak datang rumah makcik azuna nie...hehe